Assortiment

tweedehands boek tholen

Het assortiment van Kringloopwinkel OverThollig is zeer divers. Tijdens de openingstijden (of op afspraak) kunnen spullen worden ingeleverd. Voor het inleveren van grotere meubelstukken vragen wij u eerst contact op te nemen. Indien van toepassing, worden de goederen opgehaald. Deze goederen moeten wel op de begane grond staan. Uiteraard zijn de artikelen die ingeleverd worden in prima staat, compleet en schoon. Plastic bloempotten, kledinghangers, encyclopedieën, tv’s en printers kunnen niet ingeleverd worden.

Inboedels
Complete inboedels kunnen ook worden ingebracht, of na afspraak opgehaald worden door onze ophaaldienst. Ook voor zolderopruimingen kunt u bij ons terecht.

Oude metalen, diversen
Tijdens openingstijden kunnen oud ijzer, koper en metalen ingeleverd worden. Naast het gebouw is hiervoor een container geplaatst. Ook oude wasmachines, drogers, oude kleding, schoenen, textiel en cartridges worden ingezameld en gerecycled.

Kleding
De kledingafdeling is ingericht op de 1e etage. Naast kleding zijn ook schoenen, hoeden, tassen en accessoires te koop. De kleding die verkocht wordt, is seizoensgebonden.

2e hands boeken
Veel 2e hands boeken zijn te vinden op de 1e etage. Ruim aanbod van theologische boeken, muziekboeken, naslagwerken, romans, kinderboeken, tijdschriften, studieboeken, CD’s, MC’s en LP’s. Voor de verzamelaar zijn hier artikelen van het Koninklijk huis te vinden.

Meubelhoek
De meubels zijn ondergebracht in de ruimte onder de etage. Kasten, banken, fauteuils, klein meubelen, lampen, complete eethoeken, woonaccessoires en schilderijen zijn hier overzichtelijk opgesteld.

Beddenhoek
De beddenhoek is gerealiseerd tegen de afscheidingswand met de achterliggende loods. Opklapbedden, 1- of 2 persoon ledikanten, nachtkastjes, maar ook dekens en bed textiel worden te koop aangeboden.

Speelgoed
Voor de kinderen zijn er verschillende stellingen met speelgoed. Puzzels, spelen, poppenwagens, poppen, skeelers en allerlei ander speelgoed vinden gretig aftrek bij de jonge bezoekers.

Babyhoek
Babyspullen zijn op de voorzolder van de 1e etage te vinden. Denk aan: kinderwagens, badjes, ledikanten, wiegjes en commodes.

Mannenhoek
Speciaal voor de mannen: gereedschap, autospullen, en doe- het- zelf artikelen. Ook heeft het witgoed hier een plaatsje gekregen.

Huishoudelijk en overige artikelen
Op de begane grond staan verschillende stellingen met glazen, serviesgoed, bestek, elektrische apparatuur, prullaria, handwerkartikelen en dierbenodigdheden. Ook tafels met seizoengebonden artikelen.

Grootmoeders tijd
Achter de balie met de kassa is een hoek ingericht met spullen uit grootmoeders tijd. De stoel van opa, de koekjesschaal van oma, klokken, oud speelgoed, emaille pannen en serviesgoed van Petrus Ragout.

button-aanbod

Neem contact met ons op voor een specifieke vraag over ons assortiment.

Geef een antwoord